HOMESTYLING 

Med styling gör vi bostaden mer attraktiv och uttryckfull för spekulanter som skrollar på Hemnet. Vi säkerställer att er bostad syns!

Första intrycket är avgörande för att locka spekulanter till visning. Vi har kunskapen för att inreda hem som tilltalar olika typer av spekulanter. Vi jobbar med att neutralisera bostaden och stylar så att bostaden framställs tilltalande på bild och i verkligheten.

När man inreder sin egen bostad ska man inreda för sig själv och inte för någon annan. Vi som stylister har som uppgift att skapa balans i bostaden. Vi jobbar också med visuella blickfång, skapa tydliga avdelningar med olika funktioner, fånga ljuset och jobba med textilier och naturliga material för att skapa en ombonad känsla.

Med en mer avvaktande bostadsmarknad är det extra viktigt att göra det lilla extra och locka fler intressenter till bostaden. Vi ser till att bostaden utmärker sig bland mängden bostäder på bostadsmarknaden genom unika möbler, färg och stil.

Steg för steg

R

Besöket

Vi besöker bostaden som ska säljas. Vi ger råd och tips på vad som behöver göras inför fotografering och visning. Vi rekomenderar alltid att bostaden stylas av våra professionella stylister för bästa resultat.  

Efter vårt besök återkommer vi med offert och tidsplan för styling av bostaden. 

R

Styling

Styling sker innan fotografering av bostaden. Beroende på bostadens storlek kan arbetstiden variera från 1-3 arbetsdagar. Bostadsägaren får använda bostaden och möblerna under försäljningsperioden. Gäller ej textilier så som sängkläder och handdukar. 

R

Foto

Fotografering av bostaden, bokas av er mäklare eller stylist.

Stylisten närvarar normalt inte under fotograferingen. Stylingen är färdigställd inför bokad foto tid. Nu tar fotografen över och fångar er bostad på bild. 

R

Visning

Visning och försäljning av bostaden.

Inför visning fixar ni i ordning bostaden i det skick som vi lämnade den i inför fotografering. Ni har bilderna på bostaden till hjälp. 

R

Hämtning

Styling hämtas när bostaden är såld. Mäklaren kontaktar oss när bostaden är såld och vi bokar tid med er för upphämtning.

Hyra av inredning ingår tills bostaden är såld, dock max 8 veckor. Möjlighet att förlänga hyresavtalet finns.

Varför ROOM Shape?

 

Vi har förståelse för bostadsmarknaden och er process.

Vi är noga med vårt utbud  av möbler och textilier, på så sätt kan vi säkerställa att er bostad får ett annat uttryck

Vi är tillgängliga och lösningsorienterade.

Vi anpassar oss efter era och bostadens behov och följer er  genom hela försäljningsprocessen.

Vi är engagerade och säkerställer att resultatet blir stilsäkert och tilltalande.

Vi erbjuder 3 olika paket av styling;

Mini-, medel- och fullstyling. Efter bostadens behov sammanställer vi en offert med ett pris. Önskar ni ta del av våra riktpriser, maila oss på info@roomshape.se

{

Ministyling

Avser styling med befintlig inredning hos kunden och vi kompletterar med dekoration, textil, växter samt färska snittblommor till bostaden.

{

Medelstyling

Paketet innehåller styling med kompletterande dekoration, kompletteringar med möbler (ej soffa eller matbord), belysning, växter och snittblommor samt textil.

{

Storstyling

En helhetslösning för bostaden. Soffa och matbord är avgörande för detta paketet.

HÄNG MED OSS PÅ PROJEKT