HOMESTYLING

Vi ser till att er bostad uttrycker sig på rätt sätt

Bostadsmarknaden går inte lika smidigt som den tidigare gjort. Därför är det extra viktigt att lägga energi på just er bostad inför försäljning.

Med Homestyling lyfter vi på ROOM Shape bostadens potential och gör så att ditt hem tilltalar en större målgrupp och utmärker sig på bostadsmarknaden.

Tillsammans med mäklaren identifierar vi målgruppen för just er bostad. På så vis kan våra duktiga inredningsstylister lyfta fram bostadens fördelar i uttryck och atmosfär samt ge ett ombonat intryck för den tilltänkta köparen.

Vi erbjuder 3 olika paket av styling;

ministyling, medel- och fullstyling. Efter bostadens behov sammanställer vi en offert med ett pris. Önskar ni ta del av våra riktpriser, maila oss på info@roomshape.se

{

Ministyling

Avser styling med befintlig inredning hos kunden och vi kompletterar med dekoration, textil, växter samt färska snittblommor till bostaden.

{

Medelstyling

Paketet innehåller styling med kompletterande dekoration, kompletteringar med möbler (ej soffa eller matbord), belysning, växter och snittblommor samt textil.

{

Storstyling

En helhetslösning för bostaden. Soffa och matbord är avgörande för detta paketet.

Varför ROOM Shape?

Vi har förståelse för bostadsmarknaden och lägger stor vikt vid att just din bostad särskiljer sig från andra stylade bostäder. Vi är noga med vårt utbud av möbler och textilier, på så sätt kan vi säkerställa att er bostad får ett annat uttryck än andra bostäder på marknaden.

Steg för steg

R

Besöket

Vi besöker bostaden som ska säljas. Vi ger råd och tips på vad som behöver göras för att lyfta bostaden till dess yttersta potential. Vid behov av styling erbjuder vi ett paket som passar just din bostad.

R

Styling

Styling sker innan fotografering av bostaden. Beroende på bostadens storlek kan arbetstiden variera från 1-3 arbetsdagar. Bostadsägaren får använda bostaden och möblerna under försäljningsperioden.

R

Foto

Fotografering av bostaden, bokas av er mäklare eller stylist.

R

Visning

Visning och försäljning av bostaden.

R

Hämtning

Styling hämtas när bostaden är såld. Hyra av inredning ingår tills bostaden är såld, dock max sex veckor. Möjlighet att förlänga hyresavtalet finns.

HÄNG MED OSS PÅ PROJEKT