INREDNING

Vi hjälper er att skapa en bostad att trivas i

Ibland kan det vara svårt att knyta ihop säcken, skapa den röda tråden eller helt enkelt få den där mysiga känslan att trivas i. ROOM Shape kan hjälpa er att skapa ett hem med ert uttryck.

Vanligaste uppdragen som vi genomför:
– Belysning genomgående i bostaden
– Vardagsrum och matplats
– Sovrum
– Hall
– Kök & matplats
– Textilier (Gardiner och kuddar) & växter

Fördelar med att anlita ROOM Shape

  • Vi säkerställer att det blev som ni tänkt eller bättre.
  • Ni har en kontaktperson genom hela projektet.
  • Ni får max 2 fakturor av oss oavsett hur många leverantörer vi använder oss av.
  • Ni erbjuds förmånligare priser än i butik vid inköp.
  • Vi hanterar alla reklamationer av möbler och textilier som är köpta via oss.
  • Vi skräddarsyr tjänstens omfattning utefter era önskemål och er budget.

Steg för steg

R

Konsultation

1. Vi besöker ert hem och lyssnar noga till era önskemål. Tillsammans går vi igenom bostaden eller det rummet som ska inredas. Vi sammanställer en åtgärdslista med punkter för att lyfta bostadens uttryck som vi diskuterat under vårt besök.

Det är upp till er om ni vill gå vidare med vår tjänst designkoncept och inköp eller göra det själva utifrån vår konsultation.

Pris: från 3 500 kr, vi bjuder på konsultationsavgiften om ni genomför hela processen med oss. Avgiften faktureras efter vårt besök och dras av på slutfaktura efter färdigställt projekt.
I kostnaden ingår framkörning, konsultation, hemkörning, framtagning av åtgärdslista och moms. Beräknad tidsåtgång ca 3-4 timmar beroende på bostadens storlek.

R

Designkoncept

Vi kommer tillbaka på ett möte och presenterar designen och tilltänkta möbler och textilier beroende på uppdragets storlek och utformning. Vi tar med en offert med sammanställning på möbler och textilier för er att godkänna. Vi kan garantera att vi erbjuder förmånligare priser än vad ni kan hitta i butik.

Pris: Vi tar betalt per timme för framställning av ett designkoncept. Vi redovisar en offert på kostnaden innan vi påbörjar processen. Ex. Helhetslösning för vardagsrum med matplats ca 4500 kr ink moms.

Utifrån er budget sammanställer vi en offert på möbler och textil för er att godkänna innan leverans och installation.

R

Leverans & installation

Era möbler och textilier levereras hem till er. Vi installerar alla möbler och stylar er bostad efter det designkoncept vi presenterat för er med eventuella korrigeringar. Väljer ni istället att genomföra installationen själva så utgår ni från vårt designkoncept.

Vi har respekt för att inte alla har möjlighet att köpa hela processen. Därför möjliggör vi för er att själva installera designkonceptet. Önskar ni istället installation av oss så kommer vi och färdigställer projektet in i minsta detalj. Ni får ett fast pris på installation om ni väljer att anlita oss för detta.

HÄNG MED OSS PÅ PROJEKT