{

Läs mer om våra olika stylingpaket nedan och låt oss komma ut på en konsultation. Tillsammans kommer vi fram till vilket paket som passar er bostad bäst.

{

Fotostyling

En fotostyling innebär att vi använder bostadsägarens inredning och säkerställer att allt ser fotografiskt snyggt ut på bild och i verkligheten. Detta är vårt minsta paket och det rekommenderas till stilsäkra hem som behöver det sitsa fixet inför kommande bostadsförsäljning. 

Pris från 6 495 kr – 7 995 kr 

{

Medelstyling

Medelstyling innebär att vi kompletterar med dekoration och mindre möbler för att skapa en säljande bostadsmiljö. Vi tar med bäddning, belysning, mattor, gardiner, mindre möbler, växter och snittblommor (ej soffa, säng eller matbord).

Pris från 18 000 – 39 000 kr

{

Storstyling

En helhetslösning för bostaden. Soffa, säng och matbord är avgörande för detta paketet. Vi hjälper till med kulörval vid målning. 

Se gärna vårt portfolio av fullstyling. 

Pris från 23 000-44 000 kr

 

Varför ROOM Shape?

 

Vi har förståelse för bostadsmarknaden och er process.

Vi är noga med vårt utbud  av möbler och textilier, på så sätt kan vi säkerställa att er bostad får ett annat uttryck än övriga bostader på marknaden.

Vi är tillgängliga och lösningsorienterade.

Vi anpassar oss efter era och bostadens behov och följer er  genom hela försäljningsprocessen.

Vi är engagerade och säkerställer att resultatet blir stilsäkert och tilltalande.

Steg för steg

R

Besöket

Vi besöker bostaden som ska säljas. Vi ger råd och tips på vad som behöver göras inför fotografering och visning. Vi rekomenderar alltid att bostaden stylas av våra professionella stylister för bästa resultat.  

Efter vårt besök återkommer vi med offert och tidsplan för styling av bostaden. 

R

Styling

Styling sker innan fotografering av bostaden. Beroende på bostadens storlek kan arbetstiden variera från 1-3 arbetsdagar. Bostadsägaren får använda bostaden och möblerna under försäljningsperioden. Gäller ej textilier så som sängkläder och handdukar. 

R

Foto

Fotografering av bostaden, bokas av er mäklare eller stylist.

Stylisten närvarar normalt inte under fotograferingen. Stylingen är färdigställd inför bokad foto tid. Nu tar fotografen över och fångar er bostad på bild. 

R

Visning

Visning och försäljning av bostaden.

Inför visning fixar ni i ordning bostaden i det skick som vi lämnade den i inför fotografering. Ni har bilderna på bostaden till hjälp. 

R

Hämtning

Styling hämtas när bostaden är såld. Mäklaren kontaktar oss när bostaden är såld och vi bokar tid med er för upphämtning.

Hyra av inredning ingår tills bostaden är såld, dock max 8 veckor. Möjlighet att förlänga hyresavtalet finns.